On ollu taas menoa ja meisinkiä!

Eilen lähdettiin tonne Evolle eräilemään Salpauksen Nuvien kanssa. Oli kivaa! Ne oli tehneet meille semmosen rastiradan joka piti ensinnäkin itse suunnistaa läpi (Milja otti varuiksi paljon karkkia mukaan että jos eksytään niin ei kuolla), ja sitten siellä rasteilla piti tehdä trangia-asioita (joissa oltiin hiton hyviä, kyllä onnistuu lohikeitot ja letut ja ihan kaikki!), sitten piti vuoleskella noita öö kiehisiä? kai toi oli niiden nimi, sitten piti tehdä nuotio ja sitten vikalla rastilla pystyttää ja purkaa laavu nopeemmin kun toinen joukkue. Sitten suunnistettiin takaisin. Meidän joukkue oli niin ylivoimainen vaikka hirvikärpäset yritti tehdä meistä lopun!
Sitten seuraavaksi oli syömisasioita ja semmosia ja sitten me päästiin pistämään salpauslaiset tekemään juttuja. Hyvin ne selvis kaikista naruleikeistä ja krokotiilisysteemeistä ja kaikista.
Illalla oli saunoja ja nuotioita ja semmosta. Sitten aamulla tultiin wrum wrum kotiin.
Oli tosi kivat ilmat ja siellä oli ihan mahtisimpat maastot, pitää varmaan joskus lähteä koirien kanssa tsekkaamaan vähän enemmän metsiä. Etenkin se mun lempparipaikka mihin EI MISSÄÄN NIMESSÄ SAANUT KAIVAUTUA!

Sitten joo tultiin kotiin koirien kanssa ja mietin et onpa aika kiva keli ja teki mieli mennä kuvaamaan mutten ihan tiennyt mitä. Sain kuitenkin parhaimman idean ja niinpä lähdettiin heti siskon päästyä töistä lenkkeilemään Mätäkivenmäen ihaniin metsiin siskon koiravauvan kanssa! On muuten sairaan reipas ja tomera kaveri.

Laitan kuvii viel. Eka leirijuttui ja sitte koiravauvakuvia.
Noita leirikuvia kaikesta toiminnasta voisin ehkä lisätä myöhemmin kun saan muidenkin kameroilla otettuja kuvia itelle.

Lassosin ehkä kaikki! ("Jos oisit heppa ni lassoaisin sut")

DSC_6959blogi.jpg

Sitte meidän suunnistus lähti varmasti käyntiin ja niin se sujui loppuun saakka (toi häiskä ei ollut meidän ryhmässä vaan se katto perästä ettei ihan eksytä, en tajuu miks kert oltiin ihan sairaan hyviä!)

DSC_6984copyblogi.jpg

Sitten metsälenkkiin.

Tämmösen ihanan se sisko on ostanut. Sen nimi on Riko.

DSC_7068blogi.jpg

Timi osaa kerjätä mainiosti!

DSC_7072blogi.jpg

Ja sitten kaikki koirat yheskoos. Joo, Timi ja Riko on samanrotusia, Timi on vaan tommonen hormonimonsteri ni siks se on ehk 2kg painavampi kuin mitä muut rotuisensa. Hän ei ole siis lihava, vaikka kaikki luulee niin. Se vaan on ylikorkee ja semmost. Keskellä viehkeä siskoni.

DSC_7085blogi.jpg

Moikka.