Koska odottelen soittoa joka käskisi hakemaan baarista kuskattavia ja tästä syytä täytyy valvoa ja keksiä jotakin tekemistä odotellessa pysyäkseen hereillä (tänään on ollut jotenkin semmonen päivä että oon osannut kryptata kaikki lauseet erittäin hyvin) niin laitanpa tänne esille noita kuvia joilla sieluani kuvattiin eräällä foorumilla taannoin.

Nii ja sitte vielä että oli kiva päivä Agilityn MM-kisoissa, erityisesti jäi mieleen tottakai Zen ja Jaakko (toivottavasti jaksavat vielä rutistaa huomisen ja tuoda Suomelle kultaa ja kunniaa) ja sitten yksittäisiä koiria kaikista kokoluokista, kuten maxien espanjan bc Angie, medeissä mudi Sja ja myös medeissä bc Dizzy. Tottakai kaikki olivat loistavia ja ihania, mutta edellämainitut koirat jäivät erityisesti mieleen vaikka nollaradan niistä taisi tehdä Zenin lisäksi vain Sja. Joka tapauksessa, hauskaa oli, Bitey iloinen!
Isältäkin tuli multimediaviestinä mökilta kuvaterveiset, koirat lähtivät tänä aamuna mökkeilemään huomiseen asti, kuvasta päätellen mukavaa on :)

Ensimmäisenä: räkättirastas.

rakattirastas.jpg

Toisena: kissanainen

Kissanainen-juliste.gif

Kolmantena: kaktus

kaktus1.JPG

Yksi sielukuvista olikin näkyvillä jo aiemmin blogissa.