Eräässä intterin netin kolkassa meillä on tämmönen hassunhauska Kuva tunnissa -juttu, jonka päätin sit laittaa tänne kun lienee niin helpoin toteuttaa.
Idea on siis ottaa koko päivän ajan yksi kuva tunnissa liittyen siihen mitä on kunkin tunnin aikana tehnyt, lukuunottamatta nukuttuja tunteja.

Tää päivä ei ehkä oo kaikkein mielenkiintoisimpia mun elämässä, kun oli etäröipäivä, mut ei se midn. Osa kuvista on otettu lainassa olevalla bridgellä koska jostain syystä en ole jaksanut/voinut järkkäriä käyttää, ja osa sitten tolla järkkärillä.
Eli, herätys kello 10.30, sen jälkeen katottiin Lunan ja Perkeleen kanssa jakso Ozia.

IMG_5513blogi.jpg

Puol kahdentoista maissa oli sit suihkun vuoro.

IMG_5517blogi.jpg

Suihkuilun sun muun jälkeen kateltiin klo 12-13 taas vähän Ozia.

IMG_5518blogi.jpg

13-14 piti tehdä vähän aitajuttuja, on tuullu niin helvetisti että aita oli taipunut vähän liikaa sisäänpäin.

IMG_5526blogi.jpg

Kahden ja kolmen välillä oli autoiluasioita.

DSC_7310blogi.jpg

Kolmen jälkeen oli palaveriasioita kaupungilla.

DSC_7314blogi.jpg

...josta neljän jälkeen siirryttiin Heseen ja viihdyttiin siellä melkein viiteen asti.

DSC_7316blogi.jpg

Vähän ennen viittä piti rynnätä sitten kotiin kun sisko tuli meille lenksailemaan. Tottahan sitä piti viiden ja kuuden välissä kuvata sitten pentukoira ja Timi-setä yhdessä.

IMG_5531blogi.jpg

Sit sinne lenksalle. Rikon mielestä oli hyi ihan hirveen ällöä kun sato ja oli pimeetä ja kylmää ja siis vielä mami laitto jonkin tyhmän manttelin ja heijastinasian päälle! (Lenkki siis suoritettiin metsässä taskulampuin ja otsalampuin muun valaistuksen yllättäen puuttuessa, oli liejua, kova sade ynnä muuta sellaista). Koiraihmiset on hulluja. Kuva käytännön syistä otettu lenkin jälkeen, satoi siinä määrin ettei kameraa viitsinyt lenkille ottaa mukaan.

IMG_5541blogi.jpg

Sit mentiin kotiin ja vaihdettiin kuivat vaatteet päälle ja lösähdettiin sohvalle. Koska en jaksanut taas kuvata sitä kun katsottiin koirien kanssa telkkaria sohvalla, kuvasin meidän ruokintasysteemit. Päivittäin ei koirat saa kananmunia ja lihat ja luutkin vaihtelee, mutta tänään oli tarjolla naudan paistijauhelihaa, kasvissosetta, kananmunia ja kananmunankuorijauhoa, pellavansiemenöljyä, Plaque offia ja lampaan luita. Kissalle oli ruokana pelkästään Plaque Offia ja jauhista, söi aiemmin päivällä ribsin.
Hups vähän tuli kaks kuvaa just siihen.

IMG_5547blogi2.JPG

20-21 kului tämän parissa.

DSC_7362blogi.jpg

21-22 oli iltapala-aika.

DSC_7367blogi.jpg

22-23 oli ohjelmassa aktivointijuttuja koirien kanssa ja kissan hiekkiksen siivoominen. Koska aktivointiasioista tuli vähän kökköjä erinäisistä syistä niin laitan tohon ton hiecciskuvan joka on aika huono kyl sekin, mut nou kan duu. En jaksanu keskittyä.

DSC_7389blogi.jpg


23-24; Mattoon kääriytyminen!! Parasta.

IMG_5566blogi.jpg