Käytiin taas Perkeleen kanssa tsiigailemassa syysilmoja. Luna veti herneen nenään kun ei päässyt mukaan, ja rämppäsi ulko-oven kahvaa sisäpuolelta melko mallikkaasti koko ulkoilumme ajan. Tällä kertaa se ei kuitenkaan saanut onneksi lukkoa auki...

Ulkona oli aika hurjaa

DSC_7172blogi.jpg

DSC_7173blogi.jpg

"Voitteko sanoo tolle ääliölle akalle että lakkaa seuraamasta mua!!!!"

DSC_7185blogi.jpg

"Ei tätä selvinpäin kestä", tuumasi Perkele ja alkoi vetää ruohoa. Ilmeestä päätellen edelleen jupisten erinäisiä kirosanoja ja haukkumasanoja typerästä omistajastaan joka ei ymmärrä kertakaikkiaan päästää häntä vapaaksi juoksentelemaan pitkin maita ja mantuja vaan kytkee tyhmään naruun ja vielä tulee kaikkialle mukaan!

DSC_7186blogi.jpg

"What the fuck is this?" :O

DSC_7190blogi.jpg

Lisää jännää nähtiin lähes heti perään autotiellä, ja sitä jännää olikin mentävä oikein vauhdilla katsomaan. Hurjat vaanimiset ja hyökkäyksetkin kuuluivat tähän, mutta hidas Bitey ei saanut tarpeeksi nopeasti räplättyä kameraa ja samalla katsottua ettei mistään tule autoja/pyöriä tai muutakaan liikkuvaa jotta olisi ehtinyt ottamaan kuvan.

DSC_7197blogi.jpg

"Hehe en mä nyt OIKEESTI luullut että se ois ollu jotain vaarallisempaa kun vaahteranlehti...."

DSC_7199blogi.jpg

Kotiinpäin mennessä piti taas käydä istuksimassa ja tarkkailemassa samassa paikassa kuin mihin Perkele heti ensimmäisenä uloslähdettyä halusi.

DSC_7207blogi.jpg

"Nyt mä ainaki lähen kotiin, sä voit jäädä sinne!!"

DSC_7211blogi.jpg