Kuva tunnissa 3. Tällä kertaa lainasin äidin ja siskon pokkareiden sijaan isukin pokkaria kun en jaksanut enkä voinut raahata järkkäriä mukana, joten kuvien laatu on sen mukainen. Mutta näkeehän niistä.

Yhdeksältä heräsin, ruokin elimet ja päästin ne pihalle (päästin ne myös takas sisään) ja sit klo 9.27 suihkuun.

IMG_1723tunti.jpg

Suihkun jälkeen ja ennen lähtöä tein vähän hommia koneella.
10.33

IMG_1725tunti.jpg

Puoli kahdentoista aikaan lähdin ajelemaan wrum wrum Päihdepysäkille (en asiakkaaksi).

IMG_1730tunti.jpg

12-13 Päihdepysäköin (en edelleenkään asiakkaana).

IMG_1731tunti.jpg

Puoli kahden aikaan käytiin Karvan kanssa Hesessä. Jotenkin onnistun aina KT-päivinä käymään jossain epäterveellisruokapaikassa, vaikka tän vuoden saldo sellaisissa taitaa olla yhteensä jotain 5krt tms?

IMG_1733tunti.jpg

Hesestä nopskaan kotiin tekemään vähän juttuja ja sitten koirien kanssa ulos. Koirat halus näyttää persettä kameralle, ei menty tonne tielle lenkkeilee vaan oltiin tulossa jo takaisin autolle (lenkkeiltiin Tuusulassa, ei me muuten aina lenksalle autolla mennä).

IMG_1737tunti.jpg

Kolmen aikoihin saavuttiin officelle. Luna siinä valppaana. Timskakin on yleensä töissä mukana mut meni nyt Jennille Rikon iloksi siksi aikaa.

IMG_1740tunti.jpg

Puoli viiden aikaan siirryin Nupun kanssa verstaan puolelle, kuvassa näkyy yks pikku nurkkaus koko hallista.

IMG_1755tunti.jpg

Lopuksi heitin vielä kamppeet toimiston puolelle ennenkuin puoli kuuden tienoilla lähdin kuskaamaan porukkaa firman pikkujouluihin

IMG_1752tunti.jpg

Kuuden ja seitsemän välissä kuskailin. Tuusula-Helsinki-Järvenpää

IMG_1756tunti.jpg

Kotiintulomatkalla puoli kahdeksan tienoilla kävin kaupassa

IMG_1773tunti.jpg

Kahdeksan jälkeen alettiin lisäjärjestellä Lunalle uudenvuoden turvapaikkaa (eli häkki piti saada mahtumaan tuonne, aiemmin tuolla oli häkin sijaan kaksi laatikostoa jotka ei näy kuvassa). Kuten näkyy, kaikki on myllätty...

IMG_1774tunti.jpg

Abt tunti siinä meni, järjestelyn lisäksi vaihdoin lakanat ja päiväpeiton (joka on kudosnesteinen kun noi peitteet on semmosia mitkä lähinnä suojaa sänkyä siltä että Luna syö luunsa sängyllä) ja sit heitin kamaa roskiin tuolta laatikostoista yms.

IMG_1791tunti.jpg

Kymmenestä yhteentoista pussailtiin Rikon kanssa kun mulle tuli vähän paha mieli. Riko on meillä hoidossa firman pikkujoulujen ajan.

IMG_1786tunti.jpg

Puoli kahdeltatoista lähdin vielä hakemaan porukkaa pikkujouluista Helsingistä (ne samat jotka sinne aiemmin vein) ja varmistin että pikkusisko pääsee yöllä kotiin turvallisesti. Tän päivän maailmanpelastus hoidettu, huomenna taas sitten lisää...

IMG_1771tunti.jpg