Otin kuvia kivoista asioista joita oli tänään monia!

Kiskisin mielestä maailmassa paras paikka on säkkituoli.

 

 

Tänään oli maailman ihanin sää! Oon odottanut niiiin kauan et paistais aurinko kun on paljon lunta. Aurinkoa ja Tehistä. Parasta!

Lempirentoutumismestani, koirauimala. Nupun lempparipaikka myös.

Rikon lempipaikka taas kaikkein vähiten maailmassa.

Timin kanssa opeteltiin kääntymään radan puolivälissä, kun ennen Timi on uinut rataa niin että toisen päädyn rampista veteen ja toisen päädyn rampista ylös. Nyt piti osata kääntyä ja uida takas sinne mistä tulikin!

Siskon auto tuli mulle hoitoon viikonlopuksi kun heitin siskon miehineen Södikseen. Sillä on kiva ajaa! Oma auto saattaa kyllä mököttää maanantaina seisottuaan viikonlopun kovilla pakkasilla...Huomaa rekkarin tyylikäs paint-suttaus.

Ostettiin siskon kanssa paskiaispullaa.

Käytiin lenksailemassa ihanassa säässä. Näin kivaa se Timin mielestä oli:

Riko on meillä huomiseen asti hoidossa, ja senkin mielestä oli mahtisimppaa lenksailla meidän kanssa.

Eipä möksännyt Lunakaan,

Luna "Roadblock" Lumppunen

Lenkin jälkeen perheen kanssa Zapataan syömään. Kanaburritos!

Käytiin päivällä siskon kanssa myös Vero Modassa. Mun piti mennä mukaan vaan makutuomariksi ja yleishengailijaksi, mutkun...

Hihitin myös tovin jos toisenkin Rikon valjaille. Kattokaa nyt kuin pienet :D Toi solki on noin puolikkaan teelusikan lusikkapään kokoinen.

 

Seuraavaksi annoin koirille luut. Pienelle pienen koiran luu:

Ja isolle isompi:

 

Timikin sai kyllä luun, mut se halus syödä sitä pöydän alla piilossa. Ja olen myös iloinen siitä et on kylmä ja saa laittaa Lunpulle ja Rikolle takit! Timi ei vielä näillä keleilläkään vaatteita tarvi, mut ainakin saa laittaa vaateasioita noille kahdelle muulle. Sit oon iloisa siitä että Rikon mielestä on tosi hauskaa kun meillä on oma piha jolla saa hypiskellä Lunan kanssa. Jee!