Näin on.

Päivä alkoi yhdeksältä kun herättiin ja lähdettiin koirien kanssa kävelylle.



Kymmeneltä Jenni tuli hakemaan ja ajeltiin tallille. Siellä taas boksin siivous ja hevosen harjaus.



Koska hevonen päätti ladata mua kaviolla reiteen oikein kunnolla, lähti Jenni varttia yli yksitoista vauhdikkaammalle lenkille muussa seurassa ja me mentiin Osmon kanssa "rauhallisemmalle" lenkille kaksistaan. Tai ainakin puolet siitä oli suht rauhallista...



Tultiin takaisin ja odoteltiin Jenniä ja Viltsua 20 yli 12 asti, sillä aikaa kuvasin häiskää joka oli hyvinkin valppaana tallissa, se kun on aika läheisyysriippuvainen ja piti sitten tarkkaavaisena kuunnella jos tulis muita heppoja seuraksi talliin!



Ja eikun hevosille loimet niskaan ja laitumelle & vietiin sinne myös vettä ja sit wrum wrum kotia kohti.
Kotona n. klo. 13.35 noin 2min kestänyt vaatteidenvaihto, koirat autoon ja nokka kohti Pukinmäkeä.



Puksussa Murren Murkinaan. Oikeesti se menee kiinni kahdelta mut kiltti myyjä antoi mun ostoskella vielä 14.15 :F



Sieltä Korson Räkkärimarkettiin miittaamaan äiskä ja pari siskoa. Ostin koirille kasvissoseaineksia, kello näytti olevan 15.15.



Kaupasta siskolle, käytin Cinjan ja Rikon kävelyllä ja sit neljän jälkeen syömään hampparei pikkusiskon ja isosiskon ja äiskän kanssa.



Syönnin jälkeen joskus jälkeen viiden lenksalle metsään ja hiekkakuopille koko perheen koirien voimin. Eli äitin Cinja, siskon Riko ja mun karvanaamat. Kuvahan nyt on totaalisen paska, mutta otapa itse kuvaa noista neljästä joista kaksi ei ole edes vielä vuotta täyttäneitä eikä valoakaan oikeastaan ole. Jannia en jaksanut rajata pois kuvasta mut äiteen naaman ajattelin kohteliaisuussyistä ottaa pois.



Puoli seitsemän aikaan n. tunnin lenksailun jälkeen vaihteeksi suunta kotiin. Yritin välttää viimeiseen asti näitä ainaisia autokuvia mut kun ulkona tosiaan oli ihan pimeetä niin enpä jaksanut yrittää räpsiä midn.



Kotona klo. 19-20 kauppakassien purku, lihojen paloittelu ja erottelu pakkaseen sekä kasvissoseen tekoa.



Välissä ruakaa. Näyttäis herkullisemmalta toi tortilla jos se ois kiltisti pysynyt kiinni :D



Syömisten ja tommosten jälkeen kasin ja ysin välissä soseutin vielä viimeiset kasvikset, purkitin kaikki ja laitoin pakkaseen ja sit jauhoin kananmunankuoria joita tuli aika paljon kert pikkusiskon synttäreille oli äitipuoli leiponut paljon ja kiltisti meille säästänyt kaikki kananmunankuoret.



Katottiin Perkeleen kanssa hieman jotakin poliisisarjaa. Perkelettä kiinnostaa aina, kuten näkyy.



Ennen koirien nukkumaanmenoa oli kauneussalonki. Leikkelin molempien kynnet, furminoin Lunan ja kampasin, harjasin, siistin ja putsasin Timiä. Miten noin pienessä koirassa ja sen siistinä pidossa voi olla niin paljon hommaa?