Taas täällä.

Herätys 7.30. Vaatteet päälle, koirat mukaan ja matkaan kohti tallia.

 

Tallilla. En ehtinyt ratsastaa kun kymmeneltä pitää jo olla Tuusulassa (tallille ajomatkaa 45min/suunta) mutta boksi on siivottava ja hepan jalat katottava.

 

Yhdeksän jälkeen oltiin edelleen tallilla, aikataulu hitusen venähti...

 

Kymmentä yli kymmenen olin jo heittänyt koirat kotiin, vaihtanut vaatteet ja ampaissut suunnittelemaan juhlaa.

11.40 asti tehtiin sitä, sitten suksin ruokikselle.

 

Onnistuin taas käymään roskaruokapaikassa kt-päivänä. Toinen kerta tässä kuussa kun kävin, ja tietty just sillon pitää kuvata tekemisensä. Muun kuukauden oon puputtanut kiltisti salaattia ja tonnaria. Hmph.

Voitteko kuvitella että lukiossa matematiikkaneron vastakohtana kunnostautunut minä opettaa matikkaa! No, kannattais, koska niin tein tänään yhdestä kahteen.

Kahdesta kolmeen edelleen luokkahuoneessa.

Piti päästä vasta 15.45 mutta pääsinkin jo kolmelta ajelemaan kohti kotia ja 15.20 lähdettiin koirien kanssa lenksalle.

 

16.20 oltiin yhä lenkillä uudessa paikassa uusia lenkkimaastoja katsastamassa. Metsässä alko olee jo hämärää, onneksi Nuna johdatti metsään eksyneen muun perheensä eli mut ja Timin takaisin autolle :F

Pikapikaa kotiin, jälleen hieman vaatteidenvaihtoa ja kohti Kulmaa kahville Tapion kanssa. Kymmentä yli viisi saavuin paikalle ja Tapio tarjos mulle suklaamurujäätelön.

Jossain kohti kuuden ja seitsemän välissä edelleen Kulmassa...

Ja vielä...

Sit menin kotiin ja joskus kasin jälkeen oikeeta ruakaa.

Katsoin jotain ohjelmaa vissiin vähän puolinukuksissa koska en muista mikä ohjelma se oli, mutta yhdeksältä sen päättymisen jälkeen joskus koirat iltakävelylle ja niille safkaa. Tänään koirien ruokalistassa oli possun maksaa,  vähän eiliseltä jäänyttä broilerin jauhettua siipeä, oluthiivaa ja kasvissosetta. Kissalla sama juttu ilman oluthiivaa ja kasvissosetta.

Kymmeneltä alkoi taas nykyään oikein tarkasti kellon mukaan kymmeneltä alkava järjetön lihassärky, joten sänky ja lukeminen kutsui.